Friday, February 7, 2020

[Hunter Biden] New comment on Senator Chris Coons: 'I am disappointed' in Hunte....

Erin Burnett has left a new comment on your post "Senator Chris Coons: 'I am disappointed' in Hunte...":

İZLEYİN: Belediye Başkanı Pete, Oğul Avcısı Nedeniyle Biden'ın Risk Olup Olmadığını Sormak İçin Moderatör'de kaşlarını çattı: "Hayır!"

Eski South Bend Belediye Başkanı Pete Buttigieg, Hunter Biden ile ilgili soruşturma potansiyelinin Joe Biden'i riskli bir aday haline getirip getirmediğini sordu ve açıkça "Hayır!"

Cuma gecesi New Hampshire'daki ABC Haber Demokratik Cumhurbaşkanlığı Tartışması moderatörü Linsey Davis, "Kongre'deki Cumhuriyetçiler Başkan Yardımcısı Biden'in oğlu Hunter'ı araştırmaya başladığını" söyleyerek, tartışmalı komplo teorilerine dayanan Hunter Biden'le ilgili soruşturma potansiyeline atıfta bulundu.

"Başkan Buttigieg, sizce Demokrat partinin hâlâ soruşturma tehdidi altında olan bir adayı aday gösterme tehlikesi olduğunu düşünüyor musunuz?" Diye sordu Davis.

Buttigieg bir anlığına kaşlarını çattı ve "Hayır!" Dedi.

Belediye Başkanı Pete, "Ve konuyu değiştirmelerine izin vermeyeceğiz, bu Hunter Biden veya Başkan Yardımcısı Biden veya herhangi bir Biden ile ilgili değil," dedi. "Bu, cumhurbaşkanı tarafından gücün kötüye kullanılmasıyla ilgili."

Buttigieg, "Bakın, başkan yardımcısı ve ben ve hepimiz rekabet ediyoruz, ancak burada bir çizgi çizmeliyiz," dedi. "Ve bir tür başkan olmak, birini kendi oğluna çevirmeye çalışacak, bir oğlunu kendi babasına silahlandırmak isteyecek türden bir insan olmak, inanılmaz bir onur kırıcı şey, sadece bir örnek daha. Bir parti olarak neden bu başkanın ikinci bir dönem elde edemediğinden emin olmak için günün sonunda ne gerekiyorsa yapmakta tamamen birleşmemiz gerekiyor. "

Unsubscribe from comment emails for this blog.



Posted by Erin Burnett to Hunter Biden at February 7, 2020 at 9:09 PM

No comments:

Post a Comment