Friday, February 7, 2020

[Hunter Biden] New comment on Senator Chris Coons: 'I am disappointed' in Hunte....

Erin Burnett has left a new comment on your post "Senator Chris Coons: 'I am disappointed' in Hunte...":

Treasury Department överlämnar Hunter Bidens finansiella information till republikanerna trots att de innehöll Trumps skatteregister från demokraterna

Treasury Department har överlämnat känslig ekonomisk information om Hunter Biden till kongressrepublikaner, trots att de tidigare vägrat att ge Demokrats president Donald Trumps skattedeklarationer.

De republikanska senatorerna Charles Grassley och Ron Johnson släppte igår ett brev de skrev till Secret Service Director James Murray som söker dokument om den före detta vice presidentens son omedelbart efter omröstningen för att frikänna president Trump i hans impeachment-rättegång.

Den mycket konfidentiella informationen om Hunter Biden överlämnades enligt uppgift till Grassley, senatens finansutskottets ordförande och Ron Johnson, hemförsäkringsutskottets ordförande.

En demokrat i en av de kommittéer som genomför undersökningen berättade för Yahoo News att '' bevisen '' av tvivelaktigt ursprung 'överlämnades till de inflytelserika senatorerna.

Förra året finansminister sekreterare Steve Mnuchin blockerade en demokratisk begäran i november om presidentens skatteregistrering och sade att demokraterna inte hade något legitimt lagstiftande syfte för att söka dokumenten.

Mnuchin sade i ett brev till demokraterna i april förra året: "De rättsliga konsekvenserna av denna begäran kan påverka skyddet för alla amerikaner mot politiskt motiverade avslöjanden av personlig skatteinformation, oavsett vilket parti som har makten."

Men det gällde inte den finansiella informationen utan skatt som kan relatera till sonen till före detta vice president Joe Biden - en Trump politisk rival som han försöker binda till korrupta affärer i Ukraina.

Trumps bud att gnista och utreda Bidens ledde till förfarandeförfarandet som gjorde presidenten frikänd i den republikanska senaten den här veckan.

Grassley och Johnson söker information om alla säkerhetsdetaljer som tillhandahålls Hunter Biden samt resor ombord på regeringsflygplan.

I synnerhet letade de efter misstänkta aktivitetsrapporter som lämnats in avseende Biden till finansdepartementet av finansinstitut.

I brevet skrev lagstiftarna att de "granskar potentiella intressekonflikter som uppstod av affärsverksamheten för Hunter Biden och hans medarbetare under Obama-administrationen" - särskilt i Ukraina och Kina, där han hade affärer.

Ashley Schapitl, taleskvinna för den högst rankade demokraten i finansutskottet, senator Ron Wyden, sa att beviljandet av Biden-begäran var en "uppenbar dubbelstandard".

Unsubscribe from comment emails for this blog.



Posted by Erin Burnett to Hunter Biden at February 7, 2020 at 9:10 PM

No comments:

Post a Comment