Friday, February 7, 2020

[Hunter Biden] New comment on Senator Chris Coons: 'I am disappointed' in Hunte....

Erin Burnett has left a new comment on your post "Senator Chris Coons: 'I am disappointed' in Hunte...":

Buttigieg apara familia Biden la dezbaterea democratica din februarie...

Pete Buttigieg, președinte democrat, a declarat că fostul vicepreședinte Joe Biden nu ar trebui să facă față anchetei pentru relațiile financiare ale familiei sale.

Președintele Donald Trump a fost condamnat din cauza efortului său de a investiga relația lui Biden cu poziția fiului său Hunter la o companie de energie din Ucraina. Trump a presupus că Biden i-a permis în mod necorespunzător fiului său să beneficieze de conexiunile politice ale lui Biden, deși nu există dovezi că Biden a încălcat legea.

Trump a ținut un discurs răzbunător la Casa Albă, joi, după ce a fost achitat de Senatul Statelor Unite, în timp ce membrii GOP ai Congresului iau în considerare investigațiile asupra familiei lui Biden. Buttigieg a refuzat să-l atace pe Biden când a fost întrebat dacă relațiile cu fiul său vor constitui o răspundere dacă va deveni candidatul democrat.

„Nu, nu îi vom lăsa să schimbe subiectul", a spus Buttigieg. „Nu este vorba despre Hunter Biden sau vicepreședintele Biden sau de nimeni. Este vorba despre un abuz de putere al președintelui. "

Buttigieg, el și colegii democrați, ar trebui să „tragă linie" asupra atacului lui Biden în legătură cu situația, fostul primar din South Bend, Ind., L-a numit pe Trump „incredibil de necinstit" pentru că a încercat să „armeze un fiu împotriva propriului său tată".

Trump a spus că efortul de acțiune a fost conceput de către democrați pentru a-l îndepărta de la putere pe falsuri.

"Trecem prin asta acum de mai bine de trei ani", a declarat Trump joi. „A fost rău. Era corupt. Era vorba de polițiști murdari. Era vorba de mincinoși și mincinoși. Și acest lucru nu ar trebui să se întâmple niciodată unui alt Președinte vreodată.

Președintele l-a criticat puternic pe Biden pentru că ar fi permis fiului său să profite de la numele tatălui său.

"Dar (democrații) nu cred că este corupt atunci când un fiu care nu a făcut bani, care a fost aruncat din armată, care nu avea bani deloc, lucrează pentru 3 milioane de dolari în avans, 83.000 de dolari pe lună", a declarat Trump. adaugand. „Ei cred că este în regulă? Pentru că, dacă este, este Ivanka în audiență? Ivanka este aici? Băiete, copiii mei ar putea face o avere. "



Unsubscribe from comment emails for this blog.



Posted by Erin Burnett to Hunter Biden at February 7, 2020 at 9:17 PM

No comments:

Post a Comment